16-19 Augusti 2018 | Göteborg

Nordea Masters

Hills Golf & Sports Club

Vänta du bara

Sommarens tävling blir inte som tidigare år. Flytten till Hills, tio minuter från centrala Göteborg, spelar roll. Men den stora förändringen är att vi utmanar vad en golftävling är. Eftersom vi vill göra något större – och ge dig en bättre upplevelse.

Vad det innebär kommer vi berätta allt eftersom delarna blir klara. Men redan nu har vi märkt att trycket på biljetterna är stort. Vi tror inte det minskar med tiden.

Våra biljettpaket

Säkra din biljett till sommarens tävling redan nu.

Upptakten

tor – fre

395
SEK

Se början av tävlingen, när hela startfältet är i gång och de stora överraskningarna sker.

Köp

Avgörandet

lör – sön

495
SEK

Var där när vinnaren koras för Nordea Masters 2018.

Köp

Helheten

tor – sön

795
SEK

För dig som vill ha frihet att bestämma själv. Eller som inte vill missa en sekund.

Köp

Bli funktionär

Var med och skapa Sveriges största golffest

Bli funktionär

Partners

Title partners

Nordea

För oss är det viktigt att Nordea Masters återvänder till Göteborg, som är en viktig marknad för oss. Här finns flera av våra största kunder på både privat- och företagssidan. Golf är ett utmärkt tillfälle att träffa våra kunder på andra ställen än bankkontoret. Dessutom är det en folkfest där vi vill sprida positiva kundupplevelser till alla besökare.

Main partners

Göteborg & Co

Göteborg & Co önskar genom Nordea Masters ge Göteborg en tydlig position inom internationell golf. Genom att vara värdstad får Göteborg dessutom möjlighet att nå ut till nya målgrupper, deltagare, evenemangsbesökare och ett engagerat näringsliv. Vi ser fram emot augusti 2018! Copyright Göteborg & Co

Emirates

Emirates är en av Europatourens största partners, och så även för Nordea Masters. Att ha världens bästa flygbolag som en del av partnerfamiljen ger en väldig tyngd åt evenemanget och är en bidragande faktor till både Nordea Masters och Europatourens framgångsrecept.

Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club är stolt värdbana för Nordea Masters 2018. Par71 banan som rankas som en av Sveriges bästa, är en skogs- och parkbana som karaktäriseras av 18 unika hål med breda, böljande fairways och välplacerade bunkrar. Inför säsong 2018 har klubben lagt nytt krypvensgräs på samtliga 24 greenytor, något som borgar för en puttupplevelse utöver det vanliga under många år framöver. På Hills hittar du även ett av Sveriges största närspelsområden, gym, padeltennis samt en året runt öppen restaurang där det serveras förstklassig mat. Samt service och bemötande lite utöver det vanliga. Välkommen!

Official partners

Harrys

Elite Hotels of Sweden

Volvo Penta

Som Official Partner i Nordea Masters får Volvo Penta en unik chans att stärka sitt varumärke hos flera olika målgrupper. Förutom möjligheten att nå ut till en bred publik kommer tävlingen utgöra en plattform för relationsbyggande aktiviteter mot både kunder och medarbetare.

Turistrådet Västsverige

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vi utvecklar och marknadsför Västsverige som destination. Genom internationell exponering bygger vi kännedom om destinationen och inspirerar till besök.

Ramirent

Peak Performance

Nordea Masters är ett väldigt populärt och uppskattat evenemang associerat med positiva värden som harmoniserar väl med vårt eget varumärke. Vi är övertygade om att Nordea Masters 2018 kommer bli en stor framgång som placerar vårt varumärke i en fantastisk arena med många besökare vilket gör oss stolta partners till tävlingen!

Partners

Bergströms Ur

Vi följer dig genom livet. Precis som klockan på din arm eller smycket runt din hals. Vi tänker att våra produkter blir en del av din livslinje. Vår förhoppning är att du ska låta oss vara med. När du vill vårda ett smycke ni båda sagt ja till, om du vill byta in en klocka för att fortsätta framåt eller att du väljer att väva in en arvinges historia i din egen. Välkommen till vår evighetsaffär.  

Mark Bric

Hästens

Orrefors

Orrefors producerar sedan 1898 kristallglas med skandianvisk design och hantverksskicklighet. På glasbruket i Småland arbetar våra skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker. Kristallglas från Orrefors har alltid kännetecknats av nyskapande design och skickligt hantverk. Innovation och tradition är något som också manifesteras i de vackra glasserierna från Orrefors. Orrefors är välkänt över hela världen för sin höga kvalitét i såväl form som funktion.

Greencarrier

NTK

Lavazza

Titleist

Svenska Golfförbundet

Ricoh

Garmin

Billes

Media partners

SVT

MixMegapol

Glädje, avkoppling och positivism är något som genomsyrar hela Nordea Masters. Dessa känslor i kombination med underhållande programinnehåll och stark musikblandning vill vi förmedla till våra lyssnare vilket gör partnerskapet till DEN PERFEKTA MIXEN och vi ser mycket fram ett härligt samarbete.

Golf Digest

Dagens industri

Exhibitors

Easton Golf

Nordea Masters är ett evenemang där Easton Golf träffar nya och befintliga resenärer. Besök oss på Hills GK och tävla i Drömslaget så kan du vinna kompletta golfresor för två personer till varmare breddgrader. Finalisterna gör upp på hål 10 direkt efter ledarbollen under söndagen.