16-19 augusti 2018 | Göteborg

Nordea Masters

Hills Golf & Sports Club

3000 biljetter tog slut på fyra dagar

Vi gläds åt det stora intresset och manar samtidigt till lugn. Fler biljetter släpps i slutet av november. Missa inte det tåget – anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi en påminnelse.

Våra biljettpaket

De ordinarie biljetterna släpps i slutet av november.

Utsålt

Tillgång till exklusiv läktare

Upptakten

tor – fre

295
SEK

Se början av tävlingen, när hela startfältet är i gång och de stora överraskningarna sker.

Köp
Utsålt

Tillgång till exklusiv läktare

tor – tor

0
SEK

Köp
Utsålt

Tillgång till exklusiv läktare

Helheten

tis – sön

595
SEK

För dig som vill ha frihet att bestämma själv. Eller som inte vill missa en sekund.

Köp

Partners

Title partners

Nordea

För oss är det viktigt att Nordea Masters återvänder till Göteborg, som är en viktig marknad för oss. Här finns flera av våra största kunder på både privat- och företagssidan. Golf är ett utmärkt tillfälle att träffa våra kunder på andra ställen än bankkontoret. Dessutom är det en folkfest där vi vill sprida positiva kundupplevelser till alla besökare.

Main partners

Göteborg & Co

Göteborg & Co önskar genom Nordea Masters ge Göteborg en tydlig position inom internationell golf. Genom att vara värdstad får Göteborg dessutom möjlighet att nå ut till nya målgrupper, deltagare, evenemangsbesökare och ett engagerat näringsliv. Vi ser fram emot augusti 2018! Copyright Göteborg & Co

Emirates

Emirates är en av Europatourens största partners, och så även för Nordea Masters. Att ha världens bästa flygbolag som en del av partnerfamiljen ger en väldig tyngd åt evenemanget och är en bidragande faktor till både Nordea Masters och Europatourens framgångsrecept.

Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club är stolt värdbana för Nordea Masters 2018. Par71 banan som rankas som en av Västsveriges bästa, är en skogs- och parkbana som karaktäriseras av 18 unika hål med breda, böljande fairways och välplacerade bunkrar. På klubben hittar du även ett av Sveriges största närspelsområden, gym samt en restaurang med förstklassig mat. Samt service och bemötande lite utöver det vanliga. Välkomna!

Official partners

Ramirent

Qlik

Peak Performance

Nordea Masters är ett väldigt populärt och uppskattat evenemang associerat med positiva värden som harmoniserar väl med vårt eget varumärke. Vi är övertygade om att Nordea Masters 2018 kommer bli en stor framgång som placerar vårt varumärke i en fantastisk arena med många besökare vilket gör oss stolta partners till tävlingen!

Media partners

SVT

Mix megapol

Ledord som glädje, avkoppling och positivism är något som genomsyrar hela Nordea Masters. Det är även dessa känslor vi vill förmedla till våra lyssnare vilket gör ett partnerskap en perfekt matchning för oss och vi ser mycket fram ett bra och givande samarbete!

Golf Digest

Dagens industri